Termeni si conditii

Prezentarea produselor

Depunem toate eforturile sa prezentam in mod cat mai explicit si realist toate produsele din acest site. Este posibil insa, ca din cauza unor setari diferite ale monitorului, culorile sa fie putin diferite in realitate.

Costuri de livrare

  • GRATUIT pentru comenzi a caror valoare depaseste 250 lei
  • 19 Ron pentru comenzi intre 0 - 249 Ron

Plata produselor se poate face:

  • in sistem RAMBURS (plata la livrare) - Pretul total al coletului (inclusiv transportul) se va achita, in momentul primirii produselor.
  • in avans, prin tranfer bancar plata comenzii se face catre I.I. PARAIAN MARIUS NICOLAE
  • in contul deschis la ING Bank - RO53INGB0000999907351199

Toate informatiile de pe www.rotextil.ro sunt proprietatea I.I. PARAIAN MARIUS NICOLAE, incluziv imagini. Toate aceste informatii sunt introduse manual si nu sunt preluate din alte surse decat etichetele produselor. Toate pozele sunt realizate in sistem propriu si nu sunt preluate din alte surse.

Preturi

Toate preturile afisate in cadrul magazinului online www.rotextil.ro includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii veti sti exact care este valoarea finala a comenzii, inclusiv taxele de transport.

Periodic sau ocazional se vor practica promotii si reduceri pentru produsele de pe site. Acestea vor fi semnalizate in paginile de prezentare ale produselor, in cosul de cumparaturi si pe factura.

Cu toate că monitorizeazăm cu atenție prețurile și produsele afișate pe site, acesta își rezervă dreptul de a modifica orice preț afișat greșit din cauza unor erori umane, de calcul, de editare, sau a unor erori tehnice ce pot apărea, precum și în cazul în care modificările sunt cerute de legile aflate în vigoare. Nu ne asumă răspunderea pentru afișarea unor prețuri sau informații eronate datorate unor greșeli tehnice ce pot apărea pe parcursul funcționării Magazinului Online. De asemenea ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din cauza unor probleme de calitate sau de altă natură ce pot apărea.

Întregul conţinut al site-ului www.rotextil.ro este proprietatea I.I. PARAIAN MARIUS NICOLAE şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Comenzile pe care le plasati de Luni-Joi dupa ora 18.00, vor incepe sa fie procesate a doua zi dupa ora 9.00.

Pentru comenzi ce depasesc suma de 999 Ron, va rugam sa contactati reprezentatii magazinului, pentru a putea sa obtineti preturi si mai accesibile. Preturile sunt negociabile. 

Firma I.I. PARAIAN MARIUS este platitoare de T.V.A, factura se poate face pe firma sau pe persoana fizica.

Comenzile de Vineri dupa ora 18.00 - Duminica, vor incepe sa fie procesate Luni dupa ora 9.00.

Magazinul RoTextil.ro, pentru transport curierat, percepe o taxa de minima de 19 lei in tara, mai putin in zonele rurale mai izolate unde pe langa taxa de 19 lei se mai percepe o taxa de 1 leu / Km ( la distante mai mari de 10 Km), astfel in acest caz, cand se confirma comanda telefonic se va comunica si totalul taxei de livrare.

Va multumim pentru intelegere!